Interim

Govaerts visual wekkerOrganisaties veranderen steeds sneller, of het nu gaat om strategieën, processen of teams. Om zorgvuldig en effectief van koers te veranderen is soms een sterke professional van buitenaf nodig. Iemand die met een frisse blik van buiten naar binnen kijkt én van binnen naar buiten. Wij helpen u om zo’n Interim Manager te vinden.

Bij onze selectie kijken we scherp naar persoonlijkheid en ervaring. Beide moeten aansluiten bij de opdracht. Ook houden we rekening met de mate waarin uw team al zelfsturend is. We zoeken de Interim Manager die daarbij past. Een manager die kan zorgen voor productieve en betrokken professionals die plezier in hun werk hebben.

Om de geschikte persoon te vinden voor uw organisatie, nemen we aan de voorkant net even wat meer tijd. We willen u leren kennen, we vragen door en we verdiepen ons in de context van uw organisatie. Zo krijgen we de opdracht en de behoeften haarscherp. Dat levert interessante gesprekken op en belangrijker: een juiste match!

Geïnteresseerd? Of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.