PPMarjolein Govaerts

Marjolein weet als geen ander hoe een zoektocht naar de juiste baan kan lopen. Van een bedrijfsjuridische afdeling stapte ze over naar de banksector. Vervolgens beproefde ze haar geluk in executive search. Daar kwam ze volledig tot haar recht.

Na acht jaar was het tijd voor verandering. De overstap naar een non-profit milieuorganisatie volgde. Deze kennismaking met een andere wereld leidde tot een enorme verrijking van kennis, contacten en waardevolle ontmoetingen.

Deze ontmoetingen leidden tot een nieuw inzicht bij Marjolein. Het inzicht dat het de persoon is die haar raakt, die haar enthousiast maakt. Met als gevolg een terugkeer naar executive search.

Organisaties helpen die ene unieke kandidaat te vinden; dat geeft Marjolein energie. Professionals begeleiden op weg naar de juiste baan; daar haalt ze voldoening uit. Juist omdat ze zich zo goed in hun situatie kan inleven.

Door Govaerts Executive Search op te zetten geeft Marjolein executive search een eigen, persoonlijke invulling. Graag gaat ze oprechte relaties aan met de mens achter de organisatie of met de kandidaat. Haar doortastende aanpak geeft daarbij de doorslag voor een maximaal resultaat.

linkedin icon layer-enkel